Companie

Istoric companie
Istoric
Soluții performante din 2000.
Furnizăm produse calitative, durabile și utile (potrivite pentru o gamă amplă de aplicații - de la utilizări industriale până la hobby), asigurând îndeplinirea tuturor cerințelor clienților noștri.
În 2000, SEDA Invest a debutat ca distribuitor de echipamente industriale și comerciale, într-o piață puternic concurențială, luând avânt și ajungând în top 3 cei mai buni distribuitori din industrie în România.
0268 333 126
Ce facem
Soluții performante pentru proiectele tale.
Viziunea nostră este să devenim una dintre cele mai mari firme de distribuție și accesorii pentru industrie și construcții, prin comercializarea unor produse calitative, contribuind astfel la crearea unui mediu de afaceri competitiv și sustenabil.
+ 5000
Parteneri
+ 230
Angajați
9
Filiale
+ 25 mil.
Cifră de afaceri
Dezvoltare, inovatie, incredere
Parteneri si furnizori
  • Companie certificată
  • Satisfacție garantată
  • Produse de înaltă calitate
  • Suport excelent
Furnizori, Parteneri și Clienți.
Cu cine lucrăm

Avem relații comerciale cu parteneri de pe tot cuprinsul globului. Colaborăm atât cu furnizori din Uniunea Europeană, cât și din imediata noastră vecinătate.

Avem parteneriate deosebite, bazate pe corectitudine și încredere deplină și cu furnizori din Asia, în țări precum China, Taiwan, India, Pakistan, Thailanda, Vietnam și Malaysia.

În plus, lucrăm cu furnizori capabili să pună la dispoziție produse care satisfac și cele mai exigente cerințe, atunci când vine vorba de specificații tehnice, condiții de utilizare sau materiale folosite în procesul de fabricație.

Clienți

Produsele distribuite sau fabricate în unitățile proprii de producție la Brașov și Cluj-Napoca sunt livrate prompt către mai mult de 5000 de clienți, la punctele de vânzare sau direct la fabrici și șantiere.

Cui ne adresăm?

Retail - magazine sau rețele de magazine, depozite și distribuitori regionali.

Industrie - datorită multitudinii de produse comercializate ne adresăm atât companiilor multinaționale, cât și firmelor de dimensiune medie, care aparțin antreprenorilor români;

Magazine de tip "Do It Yourself".

Our feedback list
Părerile clienților