Red Square
Red Square
RED SQUARE oferă o gamă completă de produse abrazive de înaltă-performanță, destinate oricărei aplicații abrazive — de la utilizări industriale, până la utilizatorul general, mai puțin experimentat.
Red Square
Despre
Produse abrazive calitative, din 2010.
Încă din anul 2010, RED SQUARE oferă o gamă completă de produse abrazive de înaltă-performanță, potrivite unei varietăți largi de aplicații, de la utilizări industriale până la hobby-uri și proiecte de tip “Do-It-Yourself”.
  • Discuri debitare
  • Discuri pentru polizat/debavurat
  • Discuri lamelar frontale
  • Discuri diamantate
  • Abrazive pe suport
Brandul a devenit cunoscut pentru produsele durabile și de înaltă calitate, fabricate în România, atât pentru raportul optim calitate-preț, cât și pentru timpul de livrare foarte scurt.
0268 333 126
Viziune
Dezvoltare. Inovație. Încredere

Pentru că satisfacția clienților noștri, evoluția și calitatea sunt pilonii principali ai desfășurării activității noastre, am continuat să țintim spre noi obiective.

Urmărind succesul primei noastre unități de producție abrazive, deschisă în 2010, a doua fabrică a fost inaugurată în Prejmer, Brașov și funcționează oficial din primăvara anului 2023.

Capacitatea de producție s-a triplat, în timp ce calitatea produselor fabricate este în continuă creștere. Astfel, capacitatea de producție medie a noii fabrici de la Brașov a ajuns la aproximativ 400.000 discuri/lună.